ACKSTRA Tuinen Waasland

Ackstra Tuinen Waasland is een all-round tuinbedrijf van vader op zoon, dat zich onderscheidt van de vele anderen door de waaier aan mogelijkheden.

Ackstra maakt van elk terrein de tuin van je dromen, waar je volop kan genieten, relaxen, ravotten of je klanten, familie en vrienden hartelijk kan ontvangen met een barbecue of een drankje op het terras. Waar je een duik kan nemen in het zwembad of de vijverwereld kan bewonderen en waar alle mogelijke vaste elementen worden ingeplant en aangepast naar jouw wensen.

Van schommel tot hondenhok, van tuinhuis tot een stal voor de pony, van oprit tot carport, van riolering tot besproeiing, van tuinverlichting tot afsluiting, van tuinhekje tot metalen schuifpoort, van tuinpad tot terras…wij hebben de “know how”!

Ackstra Tuinen Waasland staat voor efficiëntie en vakkundigheid, een correcte en stipte aanpak die op afwerking en kwaliteit gericht is. Uw tevredenheid is de onze!

Ook voor wie zijn bedrijfsterreinen of winkelparking groener, aangenamer en dus klantvriendelijker wil maken, zorgt Ackstra voor de aanleg of nodige aanpassingen en voorziet eventueel in het regelmatig onderhoud van de terreinen.

Ook publieke speel- en andere tuinen, parken, plantsoenen en bosterreinen kunnen door ons worden aangelegd, aangepast of periodiek onderhouden.

 

Bezoek ook onze website WASE RENOVATIE voor onze woningrenovatie activiteiten.